ЗА НАС

За нашите клиенти нудиме врвна услуга и најдобра стручна помош во следните класи на осигурување

Осигурување автоодговорност и зелена карта
Oсигурување од провална кражба и разбојништво
Oсигурување на
домаќинство
Oсигурување од пожар и некои други опасности
Kолективно осигурување работници од незгода
Патничко
осигурување
Oсигурување од
одговорност
Oсигурување електронски сметачи
Kаско-осигурување моторни возила

ОСИГУРУВАЊЕ

Добредојдовте на WEBER.
Вашиот најдобар избор за осигурувања во Македонија.
Ние сме тим на доверливи брокери кои работат за вас, за да ви овозможат најдобри услови за осигурување.
Ние нудиме широк спектар на производи, вклучувајќи ги автомобилски, животни, здравствени и имотни осигурувања.

ОСИГУРИТЕЛНИ БРОКЕРИ

Превземете

КОНТАКТ WEBER

ул.27 Март бр.14, Skopje, Republic of Macedonia +389 75 441 172 weber.gma@outlook.comm